Hirdetés

Sleeping Dogs: Definitive Edition - elkészült a magyarítás

|

Befutott a közelmúltban megjelent Sleeping Dogs: Definitive Edition fordítása és Hong Kong felfedezése magyarul is olyan élvezetes, mint eredeti nyelven.

Hirdetés

A napokban olvashattátok a Sleeping Dogs: Definitive Edition tesztünket, amely a legjobb és legteljesebb kiadásnak titulálta a United Front Games sandbox akciójátékának felújított változatát. Még ezt is van hova fokozni. Például magyar felirattal megspékelve egészen más lehet a játékélmény.

LostProphet az ünnepek előtt sem unatkozott és elkészült a Definitive Edition fordításával is (érdekesség, hogy anno ő készítette az alapjáték feliratozását is). Fontos, hogy a telepítés előtt mindenképpen a legfrissebb játékkal rendelkezzetek, viszont ha ez megvan, akkor már bele is vethetitek magatokat Hong Kong alvilágába... immáron magyarul. A telepítőt a fordító honlapjáról vagy ide kattintva tölthetitek le, mindösszesen 2.12 MB-ot foglal.

Köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)