Hirdetés

Sleeping Dogs játékmenet videó - hamisítatlan True Crime hangulattal

|

Egyre több információ szivárog ki a True Crime sorozatot fejlesztő csapat következő projektjéről, ami már a nem túl hangzatos Alvó Kutyák címet viseli.

Hirdetés

Felkerült a netre egy elég pofás kis videó-interjú, amit a Sleeping Dogs csapattal készítettek. Ebben számos nagyon durván kinéző részt láthatunk a játékból, valamint egy érdekes interjút is meghallgathatunk a fejlesztőkkel (sajnos egyelőre csak angolul).

A videóban láthatunk egy nagyon ütős üldözési jelenetet is, ahol motoron kell megtisztítanunk az utat a kínai maffia embereitől. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy játék közben, hogyan fog működni ez a rész, így videón egészen pazarul festett. Érdemes megnézni a karakterek arcait is, ezek után mondja valaki, hogy ebből a konzolgenerációból nem lehet többet kihozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)