Hirdetés

Sleeping Dogs - Mit kapunk a pénzünkért?

|

A legújabb trailer bemutatja a sandbox akciójátékban rejlő lehetőségeket. Már most látszik, hogy nem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Amikor az év elején eltölthettem néhány órát a Sleeping Dogsszal, hamar világossá vált, hogy nem az eredetisége miatt fogjuk szeretni, hanem azért, mert a fejlesztők a legjobb játékok által hagyták magukat befolyásolni.



A harcrendszer a Batman: Arkham Cityből, az éjszakai autóverseny a Need for Speedből, az autós lövöldözés a Just Cause 2-ből, a lövöldözés közbeni időlassítás a Max Payne-ből, a parkour elemek az Assassin's Creedből, a küldetések struktúrája pedig a Grand Theft Autóból köszön vissza. Ehhez adjuk hozzá Hong Kong keleti és nyugati motívumokban egyaránt gazdag, izgalmas metropolisát, és a legjobb hong kongi filmeket idéző történetet.



A végeredményt a trailerben láthatjátok egy bűnözők közé beépült zsaruval, nyomor és luxus kontrasztjával, kakasviadalokkal körítve.
A Sleeping Dogs augusztus 17-én jelenik meg kontinensünkön PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)