Hirdetés

Triad Wars bejelentés - Sleeping Dogs móka csak PC-re

|

A United Front Games egy régóta esedékes bejelentéssel csigázta fel a Sleeping Dogs rajongókat. Az online Hongkongban saját bűnszervezetünk lehet.

Hirdetés

Ahogy azt a fejlesztők már megígérték, megérkezett a Triad Wars részletes bejelentése. Ahelyett, hogy egy tradicionális Sleeping Dogs folytatást kapnánk, egy olyan nyílt világba lépünk be ahol a játékosok formálják a saját történetüket.

Az előzetes pletykák szerint a Triad Wars egy free-to-play online PC-s játék, legalábbis a beharangozó posztban a United Front Games közösségi menedzsere, James Baldwin erre utalt. Így is lett.

A lenti trailer szerint a Triad Wars egy nyílt világú akció stratégiai játék, ami Hongkongban játszódik, és kizárólag PC-re érkezik. A játékban Wei Shen helyett mindenki a saját karakterét irányítja majd, akár csak egy átlagos MMO-ban. A játékosoknak a maguk bűnszervezeteivel kell foglalkozniuk és bandaháborúkat is vívnak majd bizonyos területek birtoklásáért.

A Triad Wars játékmenete a mi döntéseinktől függően változik majd. A játékosok például eldönthetik, hogy bandájukat milyen bűntényekre specializálják (a csempészetet és a hamisítást említették a videóban). Akárhogy is választunk, harcolnunk mindenképpen kell, ami nem is hangzik olyan rosszul, mivel a Sleeping Dogs harcrendszerét kapja meg a Triad Wars is.

A játék érkezése 2015-ben lesz esedékes de már jelentkezhettek a zárt bétatesztre a hivatalos oldalon

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)