Hirdetés

Slender: The Arrival - béta lehetőség és előrendelői akciók

|

A nyurga, jól öltözött alakra épülő horror játékot az előrendelők már a megjelenés előtt kipróbálhatják a ma induló béta teszt formájában.

Hirdetés

A Slender: The Arrival új életet kíván lehelni a horror játékok megfáradt műfajába, és a csápos űrzombik támadása helyett inkább a kiszolgáltatottság feszültségére kíván építeni. A műfaj rajongói messiásként várják az új címet, épp ezért gondolták a fejlesztők, hogy beeresztik a rettegni vágyókat még idő előtt a magányos erdőbe.

A bétában váró borzalmakat a most megjelent videó vetíti előre, amiben 11 percnyi cselekményt láthattok a sötétségbe burkolózott rengetegben. Az előrendelők már ma belevághatnak, és a korai élvezeten kívül még más extrák is várnak azokra, akik már most lefoglalják digitális kópiájukat:

- 1145 forintért kedvezménnyel kapjátok meg a teljes játék digitális változatát, és azonnal bele is ugorhattok a bétába

- 2290 forintba fog kerülni a játék megjelenéskor, így ha előrendelőként is ennyit fizettek a játékért, szintén tiétek a bétázás lehetősége egy szép Thank You felirattal együtt (tíz narancslé öt centért)

- 3435 forintért természetesen megkapjátok a játékot, a béta kulcsot és pluszban tiétek a játék zenei albuma is letölthető formában

- 5720 forint a különleges kiadás, amivel együtt jár minden fenti extra (természetesen a köszönetnyilvánítás is), plusz még 5 extra nagy felbontású festmény a játékból

- 13735 forint a legnagyobb elérhető kiadás, amelyben a fenti összes anyag benne van, sőt a neveteket is feltüntetik a játék stáblistájában a fejlesztők mellett (ez mondjuk király érzés)

A játék végleges változata március 26-án érkezik PC-re. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)