Hirdetés

Slender: The Arrival - hamarosan konzolokon is

|

A rémisztően jól öltözött idegen közel egy éve riogat Steamen, hamarosan pedig a nappalikba is beköltözik, a játék ugyanis nemsokára elérhető lesz az előző generációs masinákon.

Hirdetés

A Steamen tavaly októberben debütáló játék eredetileg az idei év elején bukkant volna fel konzolos körökben, a fejlesztéssel azonban nem ment zökkenőmentesen, ezért egy picit tolni kellett a projektet.

A játékot fejlesztő Midnight City néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy a Slender: The Arrival PlayStation 3-ra szeptember 23-án, Xbox 360-ra pedig 24-én érkezik, a digitális letöltésért pedig 9.99 dollárt kell kicsengetnünk. Akiknek az eddigi rettegés nem volt elég, azok most örülhetnek, a konzolos verzió ugyanis számos extrát is magával hoz.

A Slender: The Arrival nemcsak új történeti elemekkel bővíti a játékot, hanem a pályákat is kibővíti, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy Slender Man még több helyről ugorhat elénk. Persze a PC-seknek sincs okuk szomorkodni, hiszen ezeket az extrákat ők is megkapják, méghozzá egy ingyenes DLC formájában.

Nektek hogy tetszett a Slender: The Arrival? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)