Hirdetés

Slender: The Arrival - érkezik Steamre

|

Az elmúlt pár év egyik legnépszerűbb horror játéka lassan megérkezik a Valve boltjába és több rettegést ígér, mint eddig bármikor.

Hirdetés

Múlt héten csak egy ígéretet olvashattunk, most már viszont hivatalos: a The Arrival érkezik a Steamre. A bejelentés nem túl meglepő, viszont lesz plusz tartalom azoknak, akik valamilyen okból szeretnek többet rettegni a kelleténél.

A Steames verzió lesz a Slender: The Arrival legteljesebb kiadása, viszont konkrétumokat még mindig nem kaptunk afelől, hogy mégis mi lesz a sok extra. Ami már biztos, hogy Oculus Rift támogatást kap (hogy garantált legyen a szívroham), de egyelőre a bővített tartalom ismeretlen. Persze az ismeretlentől is lehet félni, de mi inkább a játékot ajánlanánk: átélhetjük majd Laura kalandjait, aki egyszerű ingatlanügynökként barátnőjének akart segíteni házának eladásában. Kate hirtelen eltűnik, mi pedig nyomozunk, amíg hirtelen szembe nem jön a jól öltözött borzalom.

A Slender: The Arrival október 28-án jelenik meg Steamre és 2014 elején konzolokra. A fejlesztők még a hónap vége előtt elmesélik mit is jelent a bővített tartalom, mi pedig értesítünk majd titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)