Hirdetés

Slender: The Arrival - halloweenre érkezik a para a Steamre

|

Kis baráti emlékeztető: a méltán népszerű indie horrorjáték még ebben a hónapban érkezik a Steamre és egy kis új tartalmat is kap.

Hirdetés

A Blue Isle Studios írt nekünk egy emailt, amiben emlékeztetett minket rá, hogy a közönségkedvenc horrorjátékuk, a Slender: The Arrival még ebben a hónapban elérhető lesz Steamen, pont időben egy kis halloweeni paráztatásra.

A Slender: The Arrival már elérhető Mac-re és PC-re a hivatalos oldalon keresztül, de most az újra kiadás keretein belül a Steam rendszerén is viszontláthatjuk a horrorjátékot, ráadásul a fejlesztők azt is elejtették, hogy "új tartalom" is várható. Arról egyelőre nincs szó, hogy ez mennyi újdonságot ad hozzá a játékhoz, de reméljük, hogy az első megjelenés óta eltelt időt részben arra is fordították, hogy a Steames verzió egy teljesebb élményt nyújthasson. Meglátjuk.

 

A Slender: The Arrival egyszerre folytatása és kiegészítője a Slender: The Eight Pagesnek és az eredeti alkotó, Mark Hadley közreműködésével készült. A halloween egyre népszerűbb hazánkban is, bár nem a paráztatásról szól, csak egy újabb ok a hétköznapi sörözgetésre, viszont a magyar játékostársadalom mindig is nagy horrorrajongó volt, ezért az indie játék Steames megjelenése nekünk is jó hír.

Nektek hogy tetszett a játék. Megveszitek majd a Steames változatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)