Hirdetés

SMITE - a 10 millió játékos utáni ajándék maga a nosztalgia

|

Megállíthatatlanul dübörög a SMITE, a játékosok pedig ennek örömére egy remek ingyenes meglepetéssel gazdagodnak.

Hirdetés

Töretlen sikernek örvend az isteneket csatasorba küldő MOBA, vagyis a SMITE. A játéknak már több mint 10 millió felhasználója van világszerte, ezt a tényt pedig rendhagyó módon ünnepelte meg a Hi-Rez Studios.

Augusztusban 10 PvP meccset kell megnyernünk ahhoz, hogy megkaparinthassuk az új ajándékot ami nem más mint egy retro Herkules karaktermodell, mely még a játék korai PC-s béta verziójából tér vissza. A nosztalgia faktor tovább emelkedik, hiszen sokunk gyerekkorának meghatározó hőse, a 90-es évek második felében futó Herkules sorozat főszereplője, maga Kevin Sorbo hangján fog megszólalni a görög félisten. Ez azért több mint menő, a végén még én is teszek egy próbát a játékkal.

Ti próbáltátok már a SMITE-ot PC-n vagy Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)