Hirdetés

Smite - co-op móddal érkezik az új frissítés

|

A népszerű TPS MOBA 3.17-es frissítésével az új játékmód mellett sok egyéb tartalommal is bővülni fog a játék.

Hirdetés

Új játékmód érkezik a Smite-ba, viszont a szokásos játékosok a játékosok elleni összecsapástól eltérően vállt vállnak vetve küzdhetünk majd a gép irányította ellenfelek ellen. Természetesen eddig is lehetőség volt a jól ismert 5 az 5 játékos elleni meccset az MI irányította ellenségekkel lejátszani, de a Xing Tian's Mountain nevet viselő játékmód egészen más élményt tartogat.

Ezúttal hullámokban érkező ellenfelekkel kell majd összecsapnunk. A játékos - ugyanúgy, mint a sima meccsekben - szintet lép és aranyat gyűjt, viszont itt 13-as szinten és 7500 arannyal kezd. A fejlesztők szerint:

Az új 5 játékos co-op játékmód egybegyúrja a MMO stílusú boss harcot és a horda módot egy igazán egyedi élménnyé.

Emellett a patch érkezésekor kezdődik a 2017 Odyssey, valamint rengeteg új kinézettel és egyéb tartalommal fog gazdagodni a játék hétről hétre. Részletesebben itt olvashattok a 3.17-es frissítésről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)