Hirdetés

Smite - a cross-platform játék és mentés lehetősége majdnem minden konzollal működik

|

Senkit sem fog meglepni, hogy melyik platform maradt ki ezúttal is nagy össznépi SMITE-ozásból.

Hirdetés

A Smite 6.1-es frissítésének legnagyobb dobása, hogy összehozza a PC-s, Xbox One-os és Nintendo Switches tábort. Mindenki játszhat mindenkivel, és már a profilokon elért eredmények, valuták, megnyitott tartalmak is átjárhatóak.

Hirdetés

Egy fiókja lesz mindenkinek, aki szeretne átjárni a platformok között, és nem PlayStation 4-en játszik. Utóbbi ugyanis ismét kimarad, a Hi-Rez kollégái pedig egyáltalán nem örülnek ennek.

A Sony kicsit leeresztette a falakat a Fortnite és a Rocket League kedvéért, de sok fejlesztőnek így sem engedik a platformok közti átjárhatóságot.

Ettől függetlenül, aki szeretné, az a Smite oldalán összekapcsolhatja a különböző fiókjait. Ha ez megvolt, akkor a rangsorolt módot leszámítva, bármelyik platformról behívhatja játszani a haverjait. A kompetitív részben a meccskereső külön szedi a konzolos és PC-s tábort, ezt leszámítva viszont mindenki játszhat mindenkivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)