Hirdetés

SMITE - anime stílusú játékmódot hozott az 5.2-es frissítés

|

Tegnap este befutott a SMITE legutóbbi frissítése, ami rengeteg balansz változtatás mellett egy új adventure módot is hozott.

Hirdetés

Az 5.2-vel együtt érkezik a "Da Ji and the Legend of the Foxes" című kaland, ami egy anime stílusú horda mód. A karakterek, a térkép, a játék minden eleme új művészeti stílussal alakul át, és a főszereplőink is új kinézetet kapnak a bulihoz.

Hirdetés

Maga a játékmenet nem kimondottan innovatív: lesznek hordában érkező ellenfelek, ezeket ki kell irtanunk, és ha elég ideig élünk túl, akkor találkozhatunk majd egy véletlenszerű főellenféllel. Ha teljesítjük a kalandot, akkor olyan jutalmakat kapunk, mint például a 4 új Ratatoskr kinézet egyikét.

Az új játékmód teljesen ingyenesen lesz elérhető, de persze tartozik majd hozzá egy fizetős csomag, ami extra kinézeteket, és egyéb extrákat tartalmaz.

A Da Ji and the Legend of the Foxes tartalma már megérkezett az 5.2-es frissítéssel, de csak február 13-án, azaz jövő hét kedden válik elérhetővé, és egészen az 5.4-es frissítés érkezésig lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)