Hirdetés

Smite - csatában Loki lánya

|

A Hi-Rez Studios MOBA játéka folyamatosan kapja a frissítéseket. Ezúttal egy régi hőst alakítottak át majdnem teljesen.

Hirdetés

Nem lehet egyszerű gyerekkora annak, akinek az apja, maga Loki (nem a Marveles, bár az se lenne sokkal jobb). Ez meg is mutatkozik a Smite átalakított hősnőjén, aki Hel, az alvilág istennője. Irányítása nem lesz egyszerű tekintve, hogy minden képességének van két variációja.

Hel alapvetően nem túl barátságos (nem meglepő, az alvilágból jövet én is paprikás lennék), de ha akarjuk, átállíthatjuk a fény oldalára, ezzel megváltoztatva képességeinek hatását. Ami sötét állásban sebez, az gyógyít ha fényre váltunk, így Hel betöltheti a sebzésosztó és a támogató szerepét is a csapatban. Bármennyire is jól hangzik ez, menedzseléséhez tapasztalt játékos szükségeltetik így semmiképp sem ajánlanánk kezdőknek.

Hel már korábban is elérhető volt, de komoly bugok keserítették meg az életét azoknak, akik őt választották, ráadásul nem is úgy nézett ki, ahogy azt a Hi-Rez emberei szerették volna, ezért került sor a teljes átalakításra. Nektek hogy tetszik az úrnő új ruhája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)