Hirdetés

SMITE - már hivatalos a PlayStation 4 verzió, ma indult az alfa teszt

|

Tegnap még csak pletyka volt, ma már hivatalos: újabb platformot kíván meghódítani a SMITE, és már el is startolt a tesztelés első fázisa.

Hirdetés

A SMITE egy meglehetősen hűséges PC-s és Xbox One-os játékostábort tudhat már magáénak. A játék irányítása tökéletesen lehetővé tette a konzolos megvalósítást, így nem csoda, hogy a SMITE most a PS4 játékosokat is meg akarja hódítani.

A PlayStation 4 verzió ugyan azt a fizetési modellt használja majd, mint a PC-s és Xbox-os kiadás. A játékosok ingyenesen letölthetik és játszhatják a programot, míg bizonyos tartalmakért valódi pénzzel, illetve a meccsek során gyűjtött pontokkal fizethetnek. A PlayStation 4 játékosok a startnál 5 istent ingyen megkapnak majd: Ymir, Thor, Neith, Guan Yu, és Ra áll rendelkezésre a mókához.

A PlayStation 4 verzió alfatesztje ma indult, a zárt bétára márciusban lehet számítani, erre pedig ezen az oldalon keresztül tudtok jelentkezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)