Hirdetés

Smite - megnyílt a csatatér

|

Az elmúlt hónapok egyik legjobban várt MOBA játéka végre megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt!

Hirdetés

A League of Legends és a DotA 2 mellett megmaradni a MOBA piacon nem egyszerű feladat, a Smite ezt valahogy mégis megoldotta. A zárt béta már hónapok óta zajlik és mindenki, akit egy kicsit is érdekel a műfaj igyekezett bekerülni a szerencsés néhányak közé. Sikerének kulcsa valószínűleg a műfaj egyedi megközelítésében rejlik: a felső nézetes akció-RTS jelleg helyett TPS nézetből irányíthatjuk karaktereinket, akik egyébként a különböző kultúrák mitológiáiból lettek átemelve.

A fentieknek köszönhető, sajátos hangulata miatt várták rengetegen a játék megjelenését, és bár hivatalosan még most sem nyílt meg, az open beta mindenkinek lehetőséget ad a kipróbálásra. Mivel a játék ingyenesen játszható maximum időt veszítetek azzal, ha kipróbáljátok: itt tölthetitek le a játék kliensét, és itt regisztrálhattok accountot. A játék hivatalos indulása márciusban esedékes, de addig is érdemes belenézni a béta változatba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)