Hirdetés

SMITE - az egymillió dolláros világbajnokság

|

A SMITE világbajnokság résztvevőinek megéri beleadni apait-anyait a játékba, elvégre egymillió dolláros fődíj üti a győztes markát.

Hirdetés

Hamarosan a Hi-Rez Studios MOBA-ja, a nemrég Xbox One-ra is bejelentett SMITE is a League of Legends és a Dota 2 által kitaposott útra léphet, hiszen a népszerűségre a júliusban mért négymilliós tábor alapján nem lehet panaszuk, és az egymillió dolláros világbajnokság is ellenállhatatlan vonzerőt jelent.

A SMITE világbajnokságot 2015. január 9. és 11. között tartják meg Atlantában, a Cobb Energy Performing Arts Centre-ben és két hónapja még "csak" 600 000 dolláros összdíjazásról volt szó, azonban az elmúlt időszakban a közösség támogatásával és az in-game vásárlások bevételeivel jócskán megnövekedett az összeg, 400 000 dollárral bővült a nyereményalap. Mindez természetesen tovább nőhet a bajnokság indulásáig, mivel a Hi-Rez Studios az addig érkező támogatásokat is hozzáadja majd a fődíjhoz. 

Az európai selejtező már július végén lezajlott, viszont a bajnokság még hátravan, november 15-16-án rendezik meg, ahol a legjobb hat csapat küzdhet meg egymással és közülük kettő fog kijutni a világbajnokságra (a versenyen Észak-Amerika, Európa, Kína, Brazília és Dél-Amerika országai vesznek részt).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)