Hirdetés

Smite - második spinoff játék is készül, jönnek a kelta istenek

|

A körökre osztott Smite Tactics után érkezik a valós idejű Smite Rivals, de a Hi-Rez leleplezte a fő játék negyedik szezonjának legnagyobb újdonságait is.

Hirdetés

A napokban kerül megrendezésre a Smite világbajnokság döntője, a fejlesztők pedig néhány menő bejelentéssel is igyekeznek hozzájárulni az esemény izgalmaihoz. Így bejelentettek egy új spinoff játékot, zárt bétába küldték az első mellékágat és a külső nézetes MOBA újdonságairól is meséltek.

A Smite negyedik szezonjában a kelta istenek csatlakoznak a játszható karakterekhez, akik közül az első a Morrigan lesz. Ő egy rendkívül mobilis mágus, aki nem csak a saját klónjaival tudja összezavarni az ellenfeleket, hanem egy rövid időre egy másik, a meccsben lévő hős pontos másává is tud változni, szóval elég izgalmas karakternek tűnik. Kerülnek majd be további újdonságok, például új teljesíthető feladatok a fő mód, a Conquest pályájára, a két sávos Clash pedig egy egészen új variánst kap. Ezek mellett több isten, tárgy és a teljes relikvia-rendszer is átdolgozásra kerül, ahogy egy újfajta consumable kategória, a rituálék is bekerülnek majd a kliens rengeteg új funkciója és javítása mellett.

A két spinoff közül szó esett a korábban bejelentett Smite Tacticsről is, a körökre osztott gyűjtögetős kártyajáték kapcsán a legnagyobb hír pedig a zárt béta indulása. Ebbe bevásárolhatjuk magunkat a 20 dolláros Founders Packkel, amiért persze néhány játékbeli cuccot kapunk, sőt, az egyik hőskinézetet a fő játékban is bezsebelhetjük.

Végül bejelentették a Smite Rivalst is, ami első ránézésre hasonlónak tűnhet a Tacticshez, de egy fontos különbség van a két játék között. A Rivals ugyanis inkább a Clash Royale-ra hasonlít, mivel a MOBA-pályákhoz hasonló háromsávos pályán valós időben folyik a küzdelem. Egységeinket és varázslatainkat itt is kártyák kijátszásával idézzük a csatatérre, így a paklik építésének eleme a Smite Rivalsban is megmarad. Ez a játék egyébként mobil platformok mellett PC-re is megjelenik, ráadásul ugyanazt a profilt használhatjuk majd minden eszközünkön és az eredményeinket is megtarthatjuk. A Hi-Rez végezetül azt ígérte, hogy a fő játék és a Rivals közös promóciókban is részt vesz majd, így a MOBA rajongóinak is érdemes lehet majd belekóstolnia a kártyajátékba.

Ti mit szóltok az új bejelentésekhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)