Hirdetés

A Smite is Switchre költözik?

|

A Paladins portja után logikus lépés lenne a Hi-Rez zászlóshajójának költöztetése is, és minden jel szerint ez hamarosan meg is történik majd.

Hirdetés

A Smite egy TPS-nézetben játszható MOBA, amit a Paladins fejlesztője, a Hi-Rez Studios készített. A játék már kint van PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, és hamarosan úgy tűnik, hogy a Nintendo Switchet is célba veszi.

Hirdetés

A játék kliensének legutóbbi frissítésébe beletúrtak kicsit a rajongók, és találtak benne egy meglehetősen árulkodó sort: "Switch Founder's Pack". Elvileg a tárgycsomag kapható lesz a játék üzletében. Érdemes megjegyezni, hogy a Paladins először egy Founder's Pack vásárlással volt elérhető a konzolra. Adná magát, hogy a Smite-nál is ezt a megoldást használják majd.

Hónapok óta hallunk kisebb nagyobb pletykákat egy Switch verzió fejlesztéséről, így senkit nem lepne már meg ha a Hi-Rez végre bejelentené. Egyelőre csak ülni és várni tudjuk a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)