Hirdetés

SMITE - PlayStation 4-re is megjelenik?

|

PC és Xbox One után elképzelhető, hogy a PlayStation 4-es felhasználók sem fognak kimaradni a népszerű MOBA játékból.

Hirdetés

PC-re még 2014 márciusában érkezett meg, Xbox One-on pedig tavaly augusztus óta játszható a SMITE, a különféle mitológiai világok istenségeit csatasorba állító MOBA cím. Egy talán túl korán ellőt információ alapján azonban most úgy tűnik, hamarosan a PlayStation 4-es játékosoknak sem kell szomorkodniuk.

A videojátékok európai korhatár besorolásáért felelős szervezet, vagyis a PEGI weboldalán rövid ideig látható volt az alábbi bejegyzés, melyet később eltávolítottak. Ez alapján elég valószínű, hogy a Hi-Rez Studios MOBA játéka végre egy újabb platformon is tiszteletét teszi. A SMITE egyébként már fajsúlyos és megkerülhetetlen résztvevője lett az esport világnak, a játék történetének első világbajnoka például nem csekély összeget, egészen pontosan 1,3 millió dollárt vihetett haza.

Ti mit gondoltok, hamarosan tényleg PlayStation 4-en is megküzdenek az istenek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)