Hirdetés

Smite: Shadows Over Hecropolis - újabb kooperatív kaland érkezett

|

Ismét bossfightokra készülhetnek a Smite játékosai, hiszen az új frissítéssel megérkezett egy újabb csapatosan teljesíthető kihívás, a Shadows Over Hecropolis.

Hirdetés

Ugyan a Smite alapja is a MOBA-műfajtól megszokott játékmenet, még ha ezúttal a hősünk háta mögül nézzük is az akciót. Időről időre viszont a Hi-Rez néhány új játékmóddal is igyekszik feldobni a játékot, ezek közül nemrég kiadtak egy új kooperatív variánst.

Hirdetés

A Shadows Over Hecropolishez hasonló kalandban már volt része a Smite játékosainak, viszont Loki jóvoltából ezúttal az északi mitológia különböző karaktereivel szállhat szembe a csapatunk, majd végül a cseles istenséget is elagyabugyálhatjuk. A Hi-Rez egyébként különböző kihívásokat is állított a rajongótábor elé, külön játékbeli jutalmat kapnak, akik először teljesítik az új módot, illetve azok is, akik a leggyorsabban tudják legyűrni bizonyos feltételek teljesítésével Lokit.

Ugyan a PC-s változatban már a hét eleje óta játszható a Shadows Over Hecropolis, konzolokra pedig pénteken érkezett meg, a kihívásokban még november 20-áig részt vehettek, ezekről itt olvashattok. A Smite új frissítése viszont a kaland mellett is sok újdonságot (például egy új római istent, Discordiát) és egyensúlybeli változtatást tartalmaz, ezekről a PC-s változat kapcsán itt, a konzolos tudnivalókról pedig itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)