Hirdetés

Smite Tactics - hamarosan érkezik a népszerű MOBA mellékága

|

Nem tétlenkedik a Hi-Rez Studios, a SMITE folyamatos fejlesztése mellett nemsokára már egy új spin-off játékban is irányíthatjuk az isteneket.

Hirdetés

A SMITE-nak nem is olyan rég érkezett a legutóbbi frissítése, ami többek között egy új játékmóddal is bővítette a népszerű TPS MOBA címet. A Hi-Rez viszont továbbgondolta a játékot, és már bőszen fejlesztik a SMITE Tactics című spin-offot.

A Tactics egy, a SMITE univerzumában elhelyezett, körökre osztott stratégia lesz, így a főbb szereplők nem lesznek ismeretlenek a SMITE-ot nyüstölőknek. Sok mindent ugyan még nem tudni a játékról, de a fenti videót megnézve belepillanthattok az alfa verzió munkálataiba.

A SMITE Tactics úgy épül fel, mint a napjainkban elég népszerű CCG-k, vagyis a gyűjtögetős kártyajátékok. Egy-egy elleni kompetitív móddal is érkezik, de különböző kalandokban is részt vehetünk az AI ellen játszva. A meccsek során a csapatokat egy választott isten vezeti, és előzetesen az is eldönthetjük, hogy milyen minionokat indítunk csatába. Már ez is fontos stratégiai lépés lesz, ugyanis a különböző unitok más-más tulajdonságokkal és különleges képességekkel bírnak.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem adtak meg a fejlesztők, de a zárt béta még idén érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)