Hirdetés

SMITE - többmillió dolláros bajnokság a hétvégén, új trailer jött

|

A Dota 2 és a League of Legends mögött azért szép csendben ott kullog a maga négymilliós játékosbázisával a SMITE. A hétvégén megrendezik az első világbajnokságot, minek örömére kaptunk egy cinematic trailert.

Hirdetés

Négymillió játékos azért nem kevés – a Hi-Rez Studios rendhagyó MOBA-ja folytatja feltörekvését, és hamarosan az első sikeres konzolos MOBA lehet.

A hétvégén Atlantában rendezik meg az első Smite World Championshipet, melyen a világ nyolc legjobb csapata mérkőzik meg a közel 1,3 millió dolláros fődíjért. A második helyezett csapat 511 362, a harmadik 383 521, a negyedik 255 681, a maradék négy pedig egyenként 31 960 dolláron osztozhat, úgyhogy már a részvétel önmagában megéri. Az eseményt Twitch-en közvetítik, és már csak azért is érdemes lesz nézni, mert a harmadik és negyedik meccs között leplezik le a SMITE Xbox One-os verzióját. melynek bétájára akár már most is feliratkozhattok. Alább a frissen kiadott hangulatfokozó cinematic trailer, nézzétek meg, aztán irány játszani, ha még nem tettétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)