Hirdetés

SMITE - új trailerrel indul a World Championship

|

Új vagy még a SMITE világában, és nem vagy tisztában azzal, hogy hogyan zajlik majd a VB? Itt van minden információ, amit tudni szeretnél.

Hirdetés

A SMITE sosem fogja maga alá gyűrni a League of Legends vagy Dota 2 számait, de egy kellemes alternatívát jelent azoknak, akik már unják a nagyokat. Egy teljesen egészséges eSport közösség is van a játék körül (nagyjából LCS-féle, reguláris meccsek mennek egész évben), melynek négynapos cirkusza ma indul.

A SMITE World Championship fő eseményére már Atlantában gyakorol a 10 résztvevő csapat. A PC-s verzió titánjai 4 napon keresztül küzdenek majd az 500 000 dolláros főnyereményért.

Az eseményt megünneplendő a Hi-Rez kiadott egy új cinematic videót is, főszerepben az egyik kedvenc "új" hősömmel. Bellona az utóbbi időben az egyik legfontosabb pick volt, így érthető, hogy ő van a középpontban.

Az SWC nem csak a PC-s versenyzőknek ad otthont, hiszen az Xbox One játékosok is itt csapnak majd össze. A 150 000 dolláros főnyereményért kontrollerrel küzdenek meg. Várhatóan elég izgalmas meccsek elé nézünk, tekintve a jelentősen eltérő konzolos metát.

Aki nem tud kijutni Atlantába a fő eseményre, az otthon is részese lehet a bulinak, a digitális SWC Loot ládával. A dobozban találtok egy SWC 2016 Zeus skint, egy SWC 2016 Ward skint, egy SWC 2016 Emote-ot, egy Convention 2016 Anubis God skint, egy Curse Agni skint, és egy ládát, amiben egy véletlenszerű eSport skin lesz az előző évekből.

Az első meccsek keleti parti idő szerint 11:30-kor (nálunk ez 17:30 lesz) kezdődnek, és a SMITE Twitch csatornáján lesznek láthatóak. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor a hivatalos oldalon találjátok a beosztást, a csapatok leírását és sok egyéb apróságot. Ti melyik csapatnak szurkoltok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)