Hirdetés

SMITE - nyugi, mindent vihetsz Xbox One-ra

|

Ha nagyon profi vagy már a Smite-ban, de konzolon is kipróbálnád, ne aggódj, mindent onnan folytathatsz, ahol abbahagyta.

Hirdetés

A Smite fejlesztésével foglalkozó Hi-Rez Studios elnöke, Todd Harris bejelentette azt, amiben minden PC-s játékos reménykedett. Aki Xbox One-ra vinné profilját, az probléma nélkül megteheti.

„A válasz [arra a kérdésre miszerint a játékosoknak mindent újra fel kell-e majd oldaniuk] régiónként eltérhet. Észak-Amerikában és Európában – tehát a piacokon, ahol magunk adjuk ki a játékot – együtt dolgozunk majd a Microsofttal, hogy a játékosok a megvásárolt tartalmaikat és játékidejüket átvihessék az Xbox One rendszerére is.”

A megoldást érintő részleteket később közli majd a Hi-Rez, addig is megnyugtató, hogy nem kell elölről kezdeni mindent. Az első Smite világbajnokság jelen pillanatban is zajlik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)