Hirdetés

Snake Pass bejelentés - nem kispályázik a HD-kígyó

|

A Sonic & Sega All-Star Racing fejlesztőcsapata ezúttal azokat szólítja meg, akik a Nokia klasszikus kígyós játékán nevelkedtek, azonban a Snake Pass esetében nehezebb dolgunk lesz, hiszen 3D-ben, különböző fejtörőket megoldva kell ügyeskednünk.

Hirdetés

Miközben remélhetőleg gőzerővel készítik a Dead Island 2-t, a Sumo Digital előrukkolt egy saját elképzeléssel is, amely a Snake Pass névre hallgató 3D puzzle platformer. 

Ebben egy Noodle névre keresztelt aranyos kígyót irányítunk, aki ide-oda csúszkálva és teste rugalmasságát kihasználva különböző fejtörőket old meg az adott környezetben. Segítségére lesz legjobb barátja, Doodle, a hiperaktív kolibri is, így ketten pedig azt a feladatot kapják, hogy visszaállítsák Haven Tor nyugalmát, amelyet egy titokzatos betolakodó zavart meg.

Ehhez egyesíteniük kell a hiányzó záróköveket a mágikus kapukhoz, amik visszaadják Haven Tor mitikus erejét - legalábbis ez a körítés ahhoz, hogy egy hüllővel kell ügyeskednünk 15 szinten keresztül, akár Time Trial módban is, David Wise (Wizards & Warriors, Battletoads, Donkey Kong Country, Sorcery!) muzsikájával kísérve. 

A Snake Pass megjelenés PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re várható március 29-én, ráadásul kapni fog PS4 Pro, HDR és Play Anywhere támogatást is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)