Hirdetés

Minden retro gamer meg fog őrülni ezért a 3DS-ért

|

Az SNES festéssel és különleges dobozban tálalt ünnepi 3DS már úton van az előrendelők felé. Van aki már megkapta és le is videózta.

Hirdetés

A Nintendo Directen bemutatott SNES (vagy a japán nevén Super Famicom) dizájnnal megáldott 3DS elkészült és úton van az előrendelők postaládájába. Aki volt annyira leleményes, hogy már lefoglalta a saját példányát a japán üzletekben, az nemsokára meg is kaphatja a gépet.

Gaijillionaire is azok közé a szerencsések közé tartozik, aki már bezsákolta a saját példányát és gyorsan a kamera elé is ült vele, hogy megmutassa a világnak büszkeségét.

Egyébként maga a konzol egy teljesen átlagos 3DS XL, tehát a különleges festéstől eltekintve semmi extra nincs benne. Mondjuk aki erre a gépre nem tölt le legalább néhány klasszikust a Famicom Virtual Console szolgáltatás keretében, az nem érdemli meg a festést. 

Nektek hogy tetszik? Mi nyitogatjuk a pénztárcát éppen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)