Hirdetés

Sniper Elite 3 - bejelentve újgenerációs konzolokra is

|

Az 505 Games nagy híre a napra, hogy már javában készül a Sniper Elite sorozat harmadik része.

Hirdetés

A Sniper Elite: Nazi Zombie Army ugyan a széria vadhajtásaként ideig-óráig élvezhető volt, de semmiképpen sem nevezhettük teljes értékű résznek, még ha önállóan futtatható is. Ne érezzünk tátongó űrt, jön a folytatás.

A mellékvágányoknak vége, bejelentésre került a Sniper Elite 3. A játék 2014 során jelenhet meg PC,  PlayStation 3 és Xbox 360 mellett next-gen konzolokra is. Az Eurogamer időközben megtudta azt is, hogy a Sniper Elite 3 a második világháború egyik meghatározó mozzanatát dolgozza fel és nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a sandbox játékmenetre. A harmadik rész fejlesztése nem meglepő, hiszen a Sniper Elite-széria igencsak jövedelmező: az IGN értesülései alapján tavaly április óta 1,1 millió példányt kapkodtak el a Sniper Elite V2-ből.

Hamarosan befut a hivatalos sajtóanyag is, várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)