Hirdetés

Sniper Elite 3 - mit tud a coop és a multi? (videó)

|

Megérkezett a játék fejlesztőinek következő videós beszámolója, amiben bemutatják, miért fogjuk imádni a coop és a multiplayer módokat.

Hirdetés

A Sniper Elite 3 fejlesztéséért felelős Rebellion szeretné minél több felhasználó érdeklődését a játék felé irányítani, így az egyjátékos kampány mellett kooperatív és kompetitív többjátékos módok is lesznek.

A multis lövöldékben mindig szidjuk a mesterlövészt, aki csak fekszik és vár, amíg fejünk a célkeresztjébe nem esik. Ez egy olyan játékban, ahol csak sniperek vannak, apró nehzséget jelent, de a Sniper Elite 3-ban limitálták a térképeken elérhető lőszer mennyiségét, így kényszerítve mozgásra a játékosokat. Co-opban rengeteget taktikázhatunk: például egyikünk játszhatja a csali szerepét, míg a másik a távolból kivégzi a célpontokat.

A Sniper Elite 3 július 1-én jelenik meg PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra, a PC-sek pedig már június 27-én lövöldözhetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)