Hirdetés

Sniper Elite 3 - Hitler visszatér, rendhagyó cuccok a gyűjtőiben

|

Úgy tűnik, Hitler meggyilkolása amolyan hagyománnyá vált a Rebellionnál. A Sniper Elite V2 után a Sniper Elite 3 előrendelői egy újabb helyzetben oldhatnak meg egy igen kellemetlen problémát.

Hirdetés

Páran még biztosan emlékeztek a Sniper Elite V2 Assassinate the Führer nevű DLC-jére, ami eleinte csak a játék előrendelőinek volt elérhető, és ahogy azt az elnevezése is elárulja, Adolf Hitlert kellett benne likvidálnunk.

A történelem ismétli önmagát, ha élhetünk ezzel a képzavarral. A Sniper Elite 3 minden előrendelője megkapja a Hunt the Grey Wolf csomagot, melyben ismét a Führer kiiktatása az elsődleges cél, de a szituációt több dolog is bonyolítja. Tobrukba, Líbia kikötővárosába kell utaznunk, ahol lopakodással és eltereléssel kell a vezér közelébe férkőzni, majd egy jól megválasztott módon megoldást találni a problémára. A dolgot nehezíti, hogy Hitler egy hasonmása is ott van, és nem mindegy, hogy melyikben felejtünk lövedéket. A küldetés minden alkalommal változik, így nem lesz két újrajátszás ugyanaz.

A sajtóközleményből továbbá azt is megtudtuk, hogy az Xbox One-os és PlayStation 4-es gyűjtői kiadás egy limitált lőszertartó dobozt, egy dossziét, három exkluzív lőszert és fegyvereket tartalmazó DLC-t, gyűjtögethető kártyákat, lőtéri célpontot, dögcéldulát és egy lőszer formájú elemlámpa tollat is tartalmaz. Nyilván kell.

A Sniper Elite 3 június végén jelenik meg PC-re, július elején pedig PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox 360-ra. Ki várja már nagyon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)