Hirdetés

Sniper Elite 3 - odacsapnak az első gameplay-ek

|

Két játékmenet videó és egy rakás új kép érkezett a Sniper Elite sorozat harmadik részéhez. Fröcsögő agyvelő, robbanások és izgalmas helyzetek, szóval csak amit elvárunk.

Hirdetés

Először tavaly márciusban, legutóbb pedig decemberben kaptunk videót a Rebellion sorozatának harmadik részéhez, ma viszont két új anyag is érkezett.

A VG247 egy sajtóeseményen beszélgetett Tim Jonesszal, a Rebellion kreatív igazgatójával, aki több, játékmenetet is bemutató videóban beszélt a sorozat új részéről. Visszatér a röntgen killcam, next-gen konzolokon minden eddiginél részletesebben beláthatunk az ellenfelek bőre alá, a fejlesztők ugyanis a keringési rendszert és az izmokat is ráhúzták a csontvázra. Új funkcióként jön továbbá a járműves killcam, amivel láthatjuk, hogyan fúródik be a lövedék egy autó motorjába. Jópofa, nézzétek meg videón.

A másik trailer valamivel rövidebb, Jones arról beszél benne, hogy milyen fontos két-három lövés után pozíciót váltani, ha nem akarjunk áldozattá válni.

A Sniper Elite 3 PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg jó eséllyel még idén. A szintén friss képeket alább láthatjátok.
 

Hogy tetszik az új helyszín?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)