Hirdetés

Sniper Elite 3 - kemény lesz a multiplayer (videó)

|

A Sniper Elite 3 középpontjában ugyan egy mesterlövész áll, de a többjátékos módot nem csak a kemperek fogják szeretni.

Hirdetés

Valljuk be, meglehetősen unalmas lenne, ha egy többjátékos meccs során mindenki csak kempelne valahol egy pályán, arra várva, hogy a többiek elődugják a fejüket.

A Sniper Elite 3 multiplayer módja természetesen hű magához a játékhoz. Egy meccsben egyszerre legfeljebb 12-en vehetnek részt, és a távcsöves puskák mellett automata és hangtompítós fegyverek, valamint robbanószerek és raktétavetők is lesznek. Aki mesterlövészkedni akar, mesterlövészkedhet, aki lopakodni akar, lopakodhat, aki meg őrült módjára akar rohangálni, az nem fog túl sok pontot szerezni. Összesen öt kompetitív játékmódban játszhatunk, és kétfős co-op mód is rendelkezésünkre áll. A játék június 27-én jelenik meg Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)