Hirdetés

Sniper Elite 3 - most már te is megölheted Hitlert

|

Ez bizony egy tartalmas csütörtök délutáni program, amit a fejlesztők most mindenki számára elérhetővé tettek a Sniper Elite 3-ban.

Hirdetés

A Sniper Elite 3 egy olyan előrendelői DLC-vel kedveskedett a játékosoknak, amiben lassított felvételben roncsolhatjuk szét Adolf Hitler testét. Erről már Kaci is írt korábban egy cikket, amiben gyanúsan sokat foglalkozott a náci vezető heréivel, de ezen most elegánsan libbenjünk át.

A lényeg, hogy az eredetileg csak előrendelők számára elérhető Hunt the Grey Wolf DLC mostantól minden Sniper Elite 3 játékos számára megvásárolható. A hivatalos Twitter oldalon feltűnt egy üzenet, ami szerint a mai napon (esetleg a holnapin, sajnos régiókkal kapcsolatban nincsenek konkrétumok) a játékosok letölthetik a Sniper Elite 3 Hitleres kiegészítőjét.

A korán ébredő játékosoknak a Hunt the Grey Wolf DLC ugyan ingyenes volt, a konzolosoknak 8, a PC-seknek pedig 10 dollárba kerül. Pár évtizeddel ezelőtt bizonyára sokan boldogan fizettek volna ennyit azért, hogy golyót ereszthessenek a Führerbe, a Rebellion pedig abban reménykedik, hogy ezzel kapcsolatban azóta sem lankadt a lelkesedés. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)