Hirdetés

Sniper Elite 3 - mentsd meg Churchill életét

|

Alighogy golyót röpítettünk Hitler golyójába, máris itt a Sniper Elite 3 következő feladata egy háromrészes DLC képében: Winston Churchill megmentése.

Hirdetés

A minap jelentette a Rebellion, hogy immáron bárki számára megvásárolhatóvá vált az átmenetileg előrendelői exkluzivitást élvező Hunt the Grey Wolf, vagyis a "Hitleres" DLC, majd a sikerre való tekintettel gyorsan ismertette is a Sniper Elite 3 következő nagyszabású bővítményét.

A három epizódból álló kampánycsomag, a Save Winston Churchill történetében azt a feladatot kapjuk, hogy mentsük meg a második világháború Egyesült Királyságának miniszterelnökét, a címszereplő Churchillt. Az első fejezet (Part 1: In Shadows) a Sniper Elite 3 története után játszódik és Karl Fairburne OSS mesterlövészt irányítva az elsődleges feladatunk, hogy megakadályozzuk a miniszterelnök merényletkísérletét az 1943-as Casablanca konferencián. 

A Save Winston Churchill első epizódja már tölthető PC-re, de hamarosan a többi platformra, így PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra is megjelenik.

A letölthető tartalom folytatásaira szintén a nyáron számíthatunk. A Churchill DLC mellett egyébiránt befutott a három új fegyvert tartalmazó Patriot Weapons Pack és egy teljesen ingyenes multiplayer pálya, az Airstrip is.

Nálatok beváltotta a Sniper Elite 3 a hozzá fűzött reményeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)