Hirdetés

Sniper Elite 3 - dzsungelbe és tengerpartra visz az új ingyenes pálya

|

Befutott a Sniper Elite 3 legújabb frissítése, amely nem csak egy ingyenes pályát, de három új fegyvert is hozzáad az eddigi kínálathoz.

Hirdetés

Folyamatosan érkeznek a Sniper Elite 3-at bővítő csomagok, már megölhettük Hitlert, megmenthettük Churchillt és egy ingyenes multiplayer pályát is kaptunk, most pedig itt a következő csomag, amely a többjátékos módot toldja meg egy mappel.

A Lost Valley alapvetően egy dombos terep, ahol dzsungeles résszel és egy tenyérnyi tengerparttal is találkozhatunk. A lövészeknek dönteniük kell, hogy a kopár hegyoldalról próbálják-e kilőni az ellenfeleket, vagy a víz felől közelítik meg a célpontot.

Emellett egy 3 fegyvert tartalmazó csomag is érkezett, amelyben a Kar 98k, az M1917 Einfield és egy átalakított Springfield kapott helyet. A csomagot egyelőre csak a PC-sek érik el, de napokon belül konzolokra letölthető lesz. A tervezett 4-ből ez a második ingyenes pálya, a nyár folyamán pedig tovább fegyvercsomagok és a Chruchill megmentésével foglalkozó kampány záró küldetései is megérkeznek majd.

Nektek hogy tetszenek a Sniper Elite 3 frissítései?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)