Hirdetés

Sniper Elite 3 Ultimate Edition - ősszel már Switchen is lövöldözhetünk nácikra

|

A Rebellion bejelentette, hogy mikor érkezik meg a minden jóval megpakolt pakk a Nintendo hibrid gépére.

Hirdetés

Még 2015-ben debütált a Sniper Elite 3 Ultimate Edition konzolokon, ami az alapjátékon felül tartalmazta az ahhoz megjelent összes DLC-t is, tehát egy komplett pakkot kaphattunk a pénzünkért. Nemsokára pedig akár már utazás közben is mesterlövészkedhetünk.

Hirdetés

Az már eddig sem volt titok, hogy Switchre is meg fog jelenni az Ultimate Edition, de egészen mostanáig nem lehetett tudni, pontosan mikor. Azonban a fejlesztők most fellőttek egy videót, ami először bemutatta, milyen kalandok várnak ránk a Sniper Elite 3-ban, aztán pedig az is kiderült belőle, hogy október 1-jén érkezik meg a teljes kiadás a Nintendo konzoljára.

Ti megveszitek a játékot Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)