Hirdetés

Sniper Elite 4 - visszatérünk Németországba

|

Végéhez ér a háromrészes Deathstorm minikampány, az utolsó epizódban pedig elhagyjuk Olaszországot, és Németországban próbáljuk meg leállítani a projektet.

Hirdetés

Utoljára a Sniper Elite V2-ben voltunk bevetésen a náci Németországban - a harmadik rész Afrikában, a negyedik az olaszoknál játszódott. A Deathstorm kampány első két fejezetében is maradtunk még, viszont ahhoz, hogy végleg meghiúsítsuk a nácik terveit, hazájukba kell behatolnunk.

Hirdetés

A Deathstorm Part 3: Obliteration július 18-án jelenik meg minden platformra. Egy kisvárost járhatunk be, ahol tiszteket és tudósokat kell eltennünk láb alól. A csomaggal jár még öt, a többjátékos módokban használható tengelyhatalmi karakter, illetve vele együtt jön a Lock and Load csomag, ami fegyvereket hoz. Ingyenes tartalmak tekintetében számíthatunk két többjátékos pályára, valamint lehetőségünk lesz megváltoztatni a célkeresztet, és növelik a maximális szintkorlátot is.

Az első két rész egész jó volt, és maga a Season Pass sem drága; akinek tetszett az alapjáték, abszolút megéri beszerezni a kiegészítőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)