Hirdetés

Sniper Elite 4 - ezt tudják kihozni belőle a konzolok

|

A Digital Foundry legújabb videójából megtudhatjuk, hogyan teljesítenek a legújabb Sniper Elite PS4-es és Xbox One-os

Hirdetés

Nemrég megjelent a Sniper Elite 4, ami a kritikusok szerint minden szempontból hatalmas előrelépés a sorozat korábbi részeihez képest, viszont ez a megállapítás inkább a játékmenetre vonatkozik. Hála a Digital Foundry legújabb összehasonlító videójának, most technikai szempontból is megnézhetjük a játékot.

A Sniper elite 4 felbontása az Xbox One-on, a PS4-en és a PS4 Prón is 1080p és habár nagyon hasonlóan mutatnak a három platformon, az ördög a részletekben rejlik. A Digital Foundry szerint az előző részhez hasonlóan az Xbox One-on érezhetően kevésbé látványosak a textúrák és az effektusok, persze ettől függetlenül azért nyilván ezen a platformon sem ronda a játék.

Ami érdekes, hogy a fejlesztők a PS4 Prón is ragaszkodtak az 1080p-s felbontáshoz, pedig a konzol képes a 4K-ra is. Persze ha megnézzük ezt a verziót, akkor hamar látszik, hogy a fejlesztők az extra lóerőt inkább arra használták fel, hogy az effektek sokkal jobb minőségűek legyenek és hasonlítson a játék arra, amit a legmagasabb PC-s beállításokon tud nyújtani.

Sajnos nem csak a látvány terén van probléma az Xboxon, a framerate sem szuperál olyan jól, mint más platformokon. Ezen a platformon ugye 30-ra van limitálva az fps, de egyes esetekben ez akár 20 köré is leeshet, arról már nem is beszélve, hogy az adaptív V-sync miatt eléggé szakad a kép, amikor ez megtörténik. Ezzel szemben a PlayStation platformokon nincs semmilyen korlátozás és érezhetően gyorsabb a játék, habár a DF megjegyezte, hogy talán érdemesebb lett volna mégis a limitálást választani a konzisztensebb sebesség érdekében, mert elég nagyok az ingadozások.

Nektek hogy tetszik a Sniper Elite 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)