Hirdetés

Sniper Elite 4 - megérkezett az új minikampány első része

|

A fejlesztők nem hagyják pihenni a mesterlövészeket, máris újabb kalandra invitálják őket.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja jelent meg a Rebellion Developments sorozatának legújabb tagja, ami meglehetősen jól sikerült. A stúdió további tartalmakat ígért a rajongóknak, most meg is jött az első új misszió.

Már elérhető a játékban a Deathstorm névre hallgató, három részes minikampány első epizódja, az Inception. A fő események után játszódó küldetés során Olaszország északi része felé vesszük az irányt, ahol egy náci kikötőt ért bombatámadást követően kell tisztogatnunk. Feladatunknak köze lesz a titkos Manhattan tervhez is, ugyanis egy rejtélyes, Deathstorm kódnevű csomagot kell megszereznünk.

Az új küldetésért nagyjából 2000 Ft-ot kell kicsengetnünk, a Season Pass tulajok pedig természetesen ingyen megkapják. Vagyis már fizettek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)