Hirdetés

Sniper Elite 4 - az új trailer felzárkóztatja a zöldfülűeket

|

A Sniper Elite 4 fejlesztői egy hosszabb előzetesben összefoglalták a legújabb világháborús mesterlövész játék sztoriját és a legfontosabb játékmenetbeli feature-öket is bemutatták.

Hirdetés

Azok a gamerek, akik látták már a sorozat valamelyik korábbi részét, minden bizonnyal tudják, mit várhatnak a Sniper Elite 4-től, a többieket pedig most gyorsan felzárkóztatja a Rebellion.

A fenti, oktatóvideókat idéző trailerben ugyanis nem csak jó néhány játékbeli jelenetet láthattok, hanem megismerkedhettek az Olaszországban játszódó epizód kampányával, a harc alapjaival, a dolgunkat megnehezítő ellenségekkel, a Sniper Elite 4 fegyverarzenáljával és a multis lehetőségekkel is. Ez utóbbi azért is érdekes, mert a két fővel játszható kampány mellett négyfős kooperatív küldetések és 12 fős PvP mód is várnak ránk.

Hamarosan egyébként bemutatkozik a mesterlövészes műfaj másik ismert szériájának új része, a Sniper: Ghost Warrior 3 is, úgyhogy a távcsöves puskák rajongói nem fognak unatkozni idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)