Hirdetés

Sniper Elite 4 - jött egy új trailer, ezt tudja a Season Pass

|

Nyakunkon a Sniper Elite 4 megjelenése, így a fejlesztők időszerűnek látták leleplezni, milyen extra tartalmakra számíthatunk a megjelenés után.

Hirdetés

A szingli gamerek sem fognak unatkozni Valentin-napon, hiszen a For Honor mellett ekkor jelenik meg a Sniper Elite 4 is. Utóbbihoz most befutott a launch trailer is, amiből megtudjuk, hogy a megfelelő időzítés a legfontosabb ebben a szakmában.

A 4 nap múlva rajtoló játékot előrendelők egy extra küldetést is kapnak, amiben ismét leszámolhatnak Hitlerrel. Aki pedig bizalmat szavaz a Rebellionnak és befizet a 35 dolláros szezonbérletre, az az alábbiakkal lesz gazdagabb:

Kap három extra küldetést, amelyből kiderül, hogy főhősünk, Karl Fairburne hogyan szökött meg Olaszországból, bezsákolhatja a három kiegészítőt, amelyekkel három új fegyver, 8 skin és két co-opban és multiban is használható karakter érkezik, és jogosult a további DLC-kre is, amelyekbe hangtompítós fegyverek, ikonikus puskák és újabb karakterek is helyet kapnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)