Hirdetés

Sniper Elite 4 tesztek - mesterlövészkedni még mindig ugyanolyan jó?

|

Megérkeztek a Sniper Elite 4 első, külföldi értékelései. Jót tett vajon a játéknak a nyílt világ, és lehet negyedszerre is érdekes a téma?

Hirdetés

Holnap két fontos játék jelenik meg, amik segíthetnek megúszni a Valentin napi kötelező teendőket (végülis az ezek miatt bekövetkező szakítás is megoldja a dolgot). Az egyik a For Honor lesz, a másik pedig a Sniper Elite 4.

Bár előbbi esetében még nem járt le az embargó, utóbbinál már igen, és szépen érkeznek az első értékelések. A külföldi kollégák szerint ez a sorozat legjobb, legkiforrottabb része, amiben ugyan előfordul pár hiba, de szinte minden tekintetben sikerült javítani a korábbi mechanikákon. A hatalmas, szabadon bejárható zónák minden korábbinál nagyobb szabadságot adnak. A PS4-es verzió Metacritic átlaga jelenleg 79, de ez még ingázhat, ahogy újabb tesztek jelennek meg. Íme a nagyobb oldalak értékelései:

CG Magazine - 8.5
Game Informer - 7.75
GameSpot - 8
GamesRadar+ - 4/5
The Guardian - 3/5
IGN.com - 8.3
Push Square - 7
Stevivor - 8

Mi, ahogy a For Honort is, csak holnap kapjuk kézhez, leghamarabb a hét második felében fogjuk tudni elmondani véleményünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)