Hirdetés

Sniper Elite 4 - erről szól majd a legújabb fejezet

|

A Sniper Elite 4 legújabb trailerében kivételesen egy fegyver sem dördül el, hanem egy eligazításon vehetünk részt a folytatás sztorija kapcsán.

Hirdetés

Nem csak a modern korban játszódó Sniper: Ghost Warrior 3-ban mesterlövészkedhetünk majd jövőre, hanem a világháborús Sniper Elite 4-ben is odapörkölhetünk majd a náciknak és olasz szövetségeseiknek. A legújabb trailerben kiderült, hogy mi is lesz a küldetésünk a Rebellion legújabb játékában.

A sztorira koncentráló videó sok meglepetést nem tartogat, mesterlövészként az Afrikában sikeres hadjáratot folytató szövetségesek munkáját kell majd segítenünk a következő frontot, Szicíliában és Olaszországban. A Sniper Elite 4 legújabb kedvcsinálójában viszont elhangzik az az érdekes mondat is, miszerint az olasz ellenállást is támogatnunk kell majd, ami egy fokkal kreatívabb küldetésnek hangzik, mint az elnyomó hadseregek módszeres ritkítása. Hogy ebből mennyi is kerül a végleges játékba, azt 2017 február 14-én tudjuk meg.

Ti újra mesterlövészpuskát ragadtok jövőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)