Hirdetés

Sniper Elite III: Ultimate Edition megjelenés - jön a teljes csomag

|

Ha eddig nem játszottál a Sniper Elite III-mal, érdemes várnod még pár hetet: jön a Sniper Elite III: Ultimate Edition, benne mindennel, amire egy mesterlövész vágyhat.

Hirdetés

Tavaly nyáron trilógiává bővült a Sniper Elite sorozat, a Sniper Elite III olyan tájakra vitt el minket, ahol még nem mesterlövészkedtünk azelőtt. Legalábbis nem eleget.

Karl Fairburne afrikai kalandjait legalább annyira, ha nem jobban élveztük, mint a korábbiakat, és hogy egy pillanatig se érezzünk hiányt, a Rebellion folyamatosan nyomatta ki a DLC-ket. Az Ultimate Editionben (a Hitleres Hunt the Grey Wolf kivételével) minden megjelenés utáni letölthető csomag szerepel, név szerint a következők:

- Save Churchill DLC 1-3
- Hunter Weapons Pack
- Camouflage Weapons Pack
- Patriot Weapons Pack
- Sniper Rifles Weapons Pack
- Axis Weapons Pack
- Eastern Front Weapons Pack
- Multiplayer pályák: Fracture, Night Watch, Outpost Canyon, Plantation, Lost Valley és Airstrip
- Játékmódok: The Shooting Range (SP), Twilight Strike Overwatch Mission (Co-Op), és Capture The Flag (MP)

A Sniper Elite III: Ultimate Edition megjelenés március 13-ára várható PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra (PC-re nem). Az ár a régi konzolos változatok esetében 29,99 euró, az újaknál 39,99 euró körül lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)