Hirdetés

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - ajándék Halloweenra

|

Pont Halloweenre érkeznek a náci zombik és Rebellion most adott egy kóstolót abból, hogy mire is számíthatunk majd.

Hirdetés

Valljuk be a Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 név annyira sok kérdőjelet nem hagy maga után. Nácik lesznek, élőhalottak és csontvázak, akiket nekünk módszeresen ki kell irtanunk.

A Nazi Zombie Army 2-ben olyan éles a határ a jó és a rossz között, mint egy Disney rajzfilmben ezért a küldetésünk sem különösebben bonyolult; aki a csúnyábbik egyenruhát viseli, vagy éppen egy csontváz, azt mosóporreklám-mosollyal az arcunkon kell telepumpálni ólommal. Ha esetleg lemaradtatok volna a múltheti trailerről, akkor ezt most pótolhatjátok is.

A Sniper Elite Nazi Zombie Army 2 pontosan Halloween napján érkezik, amikor ti sajnos nem fogtok vele játszani, mert éppen a GameNighton lesztek, de higgyétek el, másnap is pont ugyanolyan jó lesz. Egyébként az a hír járja, hogy a Rebellion játéka 2014-ben még next-gen konzolokon is megfordulhat, de hivatalos bejelentés még nem történt. 

Most érkezett még egy kedvcsináló a játékhoz, hogy még egy hétig izzhasson az ujjatok a ravaszon. Íme.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)