Hirdetés

Sniper Elite: Nazi Zombie Army 2 - megvan a megjelenési dátum

|

Még októberben folytatódik a PC-exkluzív Sniper Elite mellékszál, amiben ismét náci zombikat kell öldökölni.

Hirdetés

A Rebellion úgy döntött, kevesebb mint két hét múlva kiadja a mondhatni nagysikerű Sniper Elite: Nazi Zombie Army folytatását.

A csapat szeptemberben tudatta velünk, hogy már készül a Nazi Zombie Army 2, ma pedig néhány kép és egy teaser kíséretében bejelentette: a játék október 31-én jelenik meg, kizárólag PC-re. Steamen már most elő lehet rendelni, jelenleg 20%-kal olcsóbban, 8,79 euróért vásárolhatjátok meg, de ha van három haverotok, aki mindig vevő egy kis zombimészárlásra, összedobhatjátok a pénzt a 26,39 eurós négyes csomagra. Elképzelhető, hogy a játék next-gen konzolokra is megjelenik, de semmi hivatalos infó nincs erről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)