Hirdetés

Sniper Elite V2 - A GOTY kiadás részletei

|

Fény derült arra, hogy milyen címmel és tartalommal kívánja meglepni rajongóit a Sniper Elite V2 Game of the Year kiadása.

Hirdetés

A 2005-ös Sniper Elite folytatásában egy mesterlövész hányatott sorsát kell felvállalnunk,  amely csakis a Game of the Year kiadással teljesedhet be, ám a szokásos alcímekkel ellentétben a Sniper Elite V2 esetében újítanak a fejlesztők.

Ha netalántán a boltok polcain keresgélnénk a multiplatform címet, véletlenül se a Game of the Year kategóriában kutakodjunk utána, mivel a Sniper Elite V2 Silver Star Edition névvel kerül majd kiadásra. A bővített, egyedi csomag tartalmazni fogja természetesen az alapjátékot, illetve az eddig megjelent öt letölthető tartalmat is, amik a következőek: Neudorf Outpost Pack, Multiplayer Expansion, Weapons Pack, Assassinate The Führer és The Landwehr Canal Pack.

Az Amazon és a külföldi áruházak 30 dolláros összegre lőtték be a Silver Star Edition kiadást, megjelenési dátumként pedig 2013. március ötödikét adták meg. Nektek megér ennyit teljes értékű mesterlövésznek lenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)