Hirdetés

Sniper Elite V2 jövőre és csak konzolokra

|

A Rebellion bejelentette a második világháborús Sniper Elite folytatását.

Hirdetés

PC-re, PS2-re és Xbox-ra készült a 2005-ben megjelent Sniper Elite, amiben amerikai OSS ügynököt alakítottunk, aki német mesterlövésznek öltözve szétlőtt Berlin romja között igyekezett megnehezíteni a szovjet csapatok dolgát.



Nem kevés türelmet igényelt a szóban forgó TPS, hiszen a lebukás sokszor egyet jelentett a halállal. Vélhetően a folytatás is jó adag lopakodást rejt majd magában, és komolyan meglepődnénk, ha a siker érdekében nem kellene minden lövésünknek halálosan pontosnak lennie. A 2012-ben Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra megjelenő Sniper Elite V2 fejlesztői minden idők legélethűbb mesterlövész játékát ígérik. Az 505 Games már meg is kajálta a marketingszöveget, hiszen bejelentkezett a játék kiadójaként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)