Hirdetés

Sniper Elite V2 - mindenhogy jó, de legjobb Wii U-n

|

A Rebellion lopakodós játéka még idén megérkezik a Nintendo konzoljára, a fejlesztők pedig azt állítják, bőven felülmúlja a többi kiadást.

Hirdetés

A Sniper Elite V2 nem volt rossz, de a 65-70 pont közötti Metacritic átlag azt mutatja, hogy a kritikusok inkább közepesnek ítélték meg.

Mindenesetre készült belőle Game of the Year kiadás, ezt pedig csak olyan játékokból adják ki, amik meg is érdemlik. A 2013. folyamán érkező Wii U-s változat irányítását természetesen teljesen átdolgozzák, illetve olyan funkciókat építenek bele, amik csak a Wii U kontrollerével lehetségesek. 

Jason Kingsley, a Rebellion CEO-ja a Nintendo Life-nak adott interjújában azt próbálta bizonyítgatni, hogy a Sniper Elite V2 Wii U-s kiadása lesz a legjobb mind közül.

,,A Sniper Elite mindig is arról szólt, hogy a játékosoknak meghagytuk a küldetések végrehajtásának óvatos tervezését." - mondta, majd hozzátette, hogy a Wii U kontrollerével ezt minden eddiginél magasabb szintre emelhetik.

,,A GamePad használatával a játékos minden megjelölt járőr pontos helyét megtekintheti valós időben, illetve láthatja a beállított robbanóanyagok helyét. A térkép még a robbanási területet is mutatja, így láthatod, hogy a legnagyobb hatékonyság érdekében mikor kell robbantani."

,,Ezek olyan dolgok, amiket a jelenlegi konzolos és PC-s verziókban nem tudsz megtenni. A tény, hogy minden szem előtt van - nem eldugva egy menüben - azt jelenti, hogy gyorsabban tudsz reagálni. Ez igen hasznos lesz, mivel a játék elég nehéz lehet, ha észrevesznek."

Izgalmasan hangzik, de ez valóban elég lesz ahhoz, hogy a játék 80 körüli értékeléseket kaphasson? Mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)