Hirdetés

Sniper Elite V2: összeomlik, hibás, fagyogat? Van orvosság!

|

Nincsen játék tövis nélkül, de szerencsére általában minden problémára van megoldás.

Hirdetés

A Sniper Elite V2-t már végig is játszhatták azok, akiknek bejött a játék, de az óvatosabbak kipróbálhatták a demót, ez alapján hozva megfelelő döntést. Ha megengedtek egy személyes véleményt, nekem tetszett a játék, úgy, ahogy van, és jelenleg problémával sem találkoztam közben, de nincs ez mindenkinél így. Éppen ezért itt egy kis csomag azoknak, akiknek lefagy, összeomlik, vagy imitt-amott furcsa hibákat produkál a Sniper Elit V2.

1.) A Rebellion Logo után bekövetkező összeomlás esetében:
- Keresd meg a C:Program Files(x86)Steamsteamappscommonsniper elite v2 mappát.
- Az ebben található "binkw32.dll" fájlt másold a C:Program Files (x86)Steamsteamappscommonsniper elite v2bin-be.
- Futtasd újra a játékot, és elvileg megszűnt a probléma.
 
2.) Összeomlás laptopoknál, és duál grafikus vezérlők esetén: ez akkor fordulhat elő, ha a játék valamiért az alaplapi integrált VGA-t használja a gépben lévő erősebb kártya helyett.
- A videokártyák beállításainál győződj meg róla, hogy az erősebb van-e beállítva alapértelmezettként.
 
3.) A játék nem indul: Furcsa lehet, de ez annak is köszönhető, hogy a grafikus beállítások Ultra High-ra lettek rakva, ezért a játék hibaüzenet nélkül kivág az asztalra, és nem lehet ismételten indítani.
- Ebben az esetben keresd meg a %LOCALAPPDATA%SniperV2 mappát azon a meghajtón, ahol az operációs rendszered van, és töröld ki a "settings.ini"-t. Ezzel a grafikai beállítások alapértelmezettre állítódnak vissza és ismét lehet futtatni a játékot.
 
4.) Egér problémák: a fejlesztők szerint ez csak a demóban okozott problémát, és a teljes játékban nincs ilyen jellegű gubanc.
 
5.) Grafikai hibák: Nvidia tulajdonosoknál sűrűbben előfordulhat, de AMD-s játékosok is találkozhatnak ilyenekkel. Az ajánlás szerint segíthet egy régebbi meghajtóprogram telepítése.
 
6.) Steam Error - The game is now unavailable: állítólag ezt a problémát is hamarosan megoldják, de sokaknak segített az újratelepítés.
 
7.) Az optimális és az ajánlott felbontás problémája: akkor okozhat galibát, ha eltérő a monitorod számára megfelelő felbontás és a játékban használt. Próbálkozz ezzel:
- C:UsersMY_USER_NAMEAppDataLocalSniperV2Settings.ini-ben változtasd meg a Resolution_Width és a Resolution_Height-et a kívánt értékre (a MY_USER_NAME értelemszerűen a gépeden lévő felhasználói fiók neve)
 
8.) Fekete képernyő:
- Változtasd meg a felbontást 1024x768-ra, vagy vegyél lejjebb a grafikai beállításokon
 
9.) "Failed to initialize D3D11:
- Az oprendszer partícióján C:UsersAppdataLocalSniperV2, és töröld a "Settings"-t. Ezt követően indítsd újra a játékot.
- Ha az előbbi megoldás nem segített, akkor ugyanitt nyisd meg valamilyen szerkesztővel a "Settings" fájlt, és a "ComputeShader = 1" helyett írd be a "ComputeShader = 0"-t. Mentsd el és indítsd a játékot.
 
10.) Zoom in/out probléma:
- Ritkán okoz gondot, de ha mégis, akkor változtasd meg a beállításoknál a nem használt lehetőségek valamelyikére.
 
11.) Távcső használatakor bekövetkező összeomlás:
- az előbbi lépés itt is megoldás lehet
- ha mégsem, akkor segíthet az Antialiasing, az Anisotrop filtering, és a Motion Blur kikapcsolása.
 
Ha a fentebb leírt megoldások egyike sem hozza meg a kellő eredményt, akkor nem lehet mit tenni, várni kell a patch megjelenéséig.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)