Hirdetés

Sniper Elite V2 - úgy néz ki, készül a remaster

|

A Rebellion visszakanyarodik a Sniper Elite sorozathoz, de egyelőre nem egy folytatáson dolgozik.

Hirdetés

Lassan két éve, hogy megjelent a Sniper Elite 4, mely nagyjából két és fél év elteltével követte a harmadik részt. Elképzelhető, hogy 2019 őszén jön a sorozat teljes értékű folytatása, de erről a csapat még nem beszélt. 

Hirdetés

A Sniper Elite V2 Remasteredről sem, viszont tegnap megjelent az ausztrál korhatárbesorolási bizottság adatbázisában. A platformok egyelőre konkrétan nem ismertek, csak annyi van feltüntetve, hogy "Multi Platform", amiből még nem egyértelmű, hogy a PC-sek is megkapják a felújított kiadást, vagy csak PS4-en és Xbox One-on élvezhetjük (esetleg Switchen, az sem okozna már meglepetést). A kiadó a 505 Games lesz, mást egyelőre nem tudunk.

A Sniper Elite V2 2012-ben jelent meg. Voltak hibái, de azért hamar elég népszerű lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)